SERVEI DE NUTRICIÓ ESPORTIVA L’HOSPITALET NORD

Abonades i abonats, arriba un servei de qualitat a les nostres instal·lacions que pot convertir-se en la resposta i consecució dels vostres objectius esportius: SERVEI DE NUTRICIÓ ESPORTIVA DE L’HOSPITALET NORD.

De la mà del nutricionista David Arranz, Num. Col. CAT000922, graduat en Nutrició per la U.R.L., Màster en Nutrició Esportiva per la UB i amb el recolzament d’una marca pionera en el món de la nutrició esportiva com és NUTRISPORT, arrenca amb força aquest nou servei de Nutrició Esportiva.

Es tracte d’un servei orientat a tot tipus d’usuaris, des d’aquells qui volen una pauta alimentaria per aprimar-se, definir musculatura, o simplement millorar la seva qualitat de vida, com per aquells usuaris que busquen l’alt rendiment i necessiten complementar els seus entrenaments amb una bona alimentació i, si s’escau, una suplementació esportiva personalitzada.

2012-04-22-figure-4-food-pyramid1

Oferim dos paquets nutricionals a partir de 39€. Ambdós inclouen les dues primeres visites on, entre d’altres, es realitza un estudi d’anamnesis general, registre alimentari, càlcul de la composició corporal, entrega de pauta alimentaria amb extenses explicacions, etc.

No deixeu perdre l’oportunitat d’assolir els vostres objectius esportius perquè ara ho teniu a les vostres mans, gràcies a l’assessorament de grans professionals, amb unes condicions úniques, pensades per als abonats de L’Hospitalet Nord.

Tota la informació a la Recepció del Complex i a recepcio@eucagest.com

Comments are closed.