ESPORT I SOLIDARITAT

ESPORT I SOLIDARITAT

Són moltes les ocasions en que, amb l’excusa de celebrar una màster o altre activitat especial a les nostres Instal·lacions, trobem un motiu per lligar esport i solidaritat.

En el cas del Ciclisme Indoor i l’equip d’en Jaume Vinardell, han sigut (i seran) nombroses les activitats on hem recaptat aliments per a diferents associacions i entitats. Volíem aprofitar l’ocasió per parlar-ne d’una d’elles, ja que encara tenim molt present l’última Màster “Crema Torrons” celebrada a finals del mes de gener, on els abonats de L’H Nord van aportar més de 120kg de menjar. Aquesta donació va ser lliurada a L’OBRA SOCIAL SANTA LLUÍSA DE MARILLAC.

35

Les persones que hi treballen aquí i tots els seus voluntaris, pretenen assolir la inserció social de les persones en situació d’exclusió, impulsant la recuperació de la dignitat de la persona i la construcció d’un món més just i solidari que alliberi i canviï les estructures que engendren la pobresa.

ali

Arrel de col·laborar amb les activitats esportives, nosaltres coneixem d’ells el Servei de Lliurament d’aliments, on es dóna resposta a necessitats bàsiques d’alimentació a persones y famílies, però tot just és tracta d’una de les diferents branques d’aquesta Obra, de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül.

  • Ofereixen serveis d’acollida i orientació mitjançant un espai dins la seu, on acompanya les persones en el procés de canvi i millora de la seva situació.
  • Tenen un Centre de Dia on ofereixen activitats de lleure, tallers educatius i àpats.
  • Centre d’Estada Limitada: es tracte d’una atenció residencia temporal per a persones sense llar que necessiten un període de recuperació després d’haver passat una fase aguda de malaltia, post operatori o accident.
  • Disposen d’habitatges d’inclusió social per a persones ateses a l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac.
  • Visiten a persones privades de llibertat en centres penitenciaris que no gaudeixen de suport social i familiar, per tal de facilitar la seva reinserció.

marillac

A L’Obra, estan compromesos amb la sensibilització envers la pobresa i l’exclusió social, oferint xerrades, participant en estudis o col·laborant en altres entitats.

L’objectiu de la nostre visita al seu centre no és altre que fer coneixedors a tots els abonats, del que han vingut sent partíceps des de ja fa força temps, amb totes les activitats que hem celebrat. I encara més important, fer que, a través de tota aquesta informació, tots ens sensibilitzem entorn les tasques que desenvolupen a L’Obra Social, per seguir superant-nos cada dia a través de la col·laboració.

Facilitem en aquesta mateixa noticia l’enllaç al seu lloc web per a que podeu entrar-hi. A més a més, d’estar tots convidats a la seva seu, en el barri de la Barceloneta.

http://osmarillac.org/

Comments are closed.