Activitats

Activitats Dirigides

Sumat a centenars d’usuaris en la pràctica diària d’esport, a través de les Activitats Dirigides de L’H Nord! Més de 100 activitats setmanals que, de la mà d’excel·lents Tècnics,  anem renovant contínuament i que garanteixen un entrenament divers, variat, divertit i de garanties!

+ info

Cursos

swimmers-79592_960_720La Natació, el Pàdel i el Tennis, conformen la nostre oferta en cursos esportius. Aprenentatge des de Nivell 0, o perfeccionament dels teus coneixements i la teva tècnica. Assoliràs el teu objectiu esportiu. També amb modalitats d’Entrenador Personal.

+ info

Personal Trainer

Personal-trainerEl servei de Personal Trainer et garanteix un programa d’entrenament adaptat al 100% a les teves característiques i necessitats esportives. Et sentiràs molt motivat, més segur… Et sentiràs millor. Ara, amb les últimes novetats en maquinària d’entrenament i amb tècnics especialitzats en diverses disciplines: Medi aquàtic, fitness, recuperacions, preparacions de proves, pàdel i tennis.
+ info

Triatló

img_1921Practicar aquesta disciplina esportiva és tot un repte,  fer- ho a les instal·lacions de L’Hospitalet Nord, on disposem de pista d’Atletisme, Piscina de 25 metres i Sala de Spinning, és tot un luxe, i entrenar de la mà d’Absolut Sport, és tota una garantia d’èxit! Triatletes! No deixeu escapar aquesta oportunitat! Us esperem!

+ info

Preparacions d’Oposicions i Proves Físiques

Tens l’objectiu de preparar oposicions al Cos de Bombers? O als Mossos d’Esquadra o la Guardia urbana? L’Acadèmia Llorenç fa molts anys que prepara als futurs candidats, tan física com teòricament, dins les instal·lacions de L’Hospitalet Nord. Deixat aconsellar per verdaders professionals, tot gaudint de la teva instal·lació esportiva.

+ info

Escola de Pàdel i Tennis

261664108_4fa08ec057_b1Les escoles de Tennis i Pàdel de L’Hospitalet Nord són la millor formula per aprendre i perfeccionar el teu estil i tècnica amb la raqueta o pala, de la forma més divertida!
+ info