Col·lectius: Empreses

EMPRESES

El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord compte amb una de les millors instal·lacions esportives de Catalunya, on els usuaris poden gaudir practicant tot tipus d’esports.

La mateixa instal·lació és de gran utilitat per a aquelles empreses interessades  en fer qualsevol tipus d’esdeveniment o en oferir al seu personal un lloc on realitzar la pràctica esportiva i mantenir-se en forma, tant a nivell individual com col·lectiu, organitzant, per exemple, jornades i activitats esportives pensades exclusivament per a ells.

SERVEIS:

  • Us lliure de la instal·lació:

Sota conveni personalitzat, el personal d’empreses o col·lectius privats, poden fer practicar esport de forma individual i lliure, gaudint de totes les activitats i espais de la instal·lació.

  • Jornades Esportives:

Les instal·lacions estan preparades per acollir qualsevol tipus de competició esportiva. Des de L’Hospitalet Nord, també realitzem el servei d’organització i control de les mateixes.

  • Lloguer d’Espais:

Són nombroses les opcions de lloguer d’espais al Complex: per a esdeveniments esportius, privats, rodatges i filmacions, actes solidàries i benèfics. Tot és possible!

  • Servei de Restaurant:

Dinars i sopars d’empreses, reunions, aniversaris, casaments… Els quatre menjadors, l’equipament i les terrasses privilegiades del Pool Club Restaurant, fan realitat els desitjos dels nostres clients.

  • Entrenaments Personals per a grups reduïts:

El ritme de vida actual és cada vegada més frenètic. Aquest fet provoca que no ens sentim prou motivats per treure temps i gaudir regularment de la necessària practica esportiva. És per això que oferim un servei totalment adaptat a les característiques, les necessitats i desitjos de cada usuari, amb objectiu d’acompanyar, assessorar i crear una afinitat social que millora la motivació en la pràctica esportiva, el compromís personal d’esforç i la disciplina. Ara amb les últimes novetats en maquinària d’entrenament i amb l’opció de grups reduïts de 4 a 8 persones.

CONTACTE:

Demani informació sense compromís al 934 400 002 o enviant un correu a coordinacio-a@eucagest.com