Col·lectius

ESCOLES

El Complex Esportiu l’Hospitalet Nord compte amb una de les millors instal·lacions esportives de Catalunya, on els alumnes poden gaudir practicant tot tipus d’esport.

Els Centres Escolars realitzen Activitats Aquàtiques (Piscina), l’Educació Física, Jornades Esportives, Campus Esportius, entre d’altres, amb l’avantatge de ser capaços d’acollir una gran quantitat d’alumnes per fer ús de les instal·lacions.

Tota l’oferta esportiva que realitzem, està orientada a guarderies, parvularis i centres d’educació primària i secundària, així com a centres d’educació especial.

Act. Aquàtica.

Ens basem en la consideració de que la natació no és una activitat aïllada dins l’educació, sinó que forma part de tot el bloc educatiu. És per això que està orientada a que els alumnes s’habituïn al medi aquàtic, no tan sols com a la consolidació de l’aprenentatge de la natació, sinó aconseguint que la seva experiència sigui molt més amplia i enriquidora.

Totes les sessions aquàtiques estan planificades i programades per a dur a terme una progressió dels continguts esportius, a més d’establir diferents avaluacions als alumnes amb la finalitat de detectar les progressions realitzades durant el curs.

Relació de Centres Escolars que fan us de les nostres instal·lacions: Col·legi Sant Marc, Associació Aspasim, Escola Suïssa, Esplai Pubilla Cases, Col·legi Sant Gervasi, Institució Montserrat, Escola Geroni de Moragas, Col·legi Stel·la, ST. Paul’s School, Escola Bressol El Guirigall, Col·legi Lexia, Col·legi Lope de Vega, Kensington School entre d’altres.

Educació Física

Durant les sessions d’Educació Física, volem dur a terme la consecució, mitjançant activitats tant esportives com lúdiques, de l’ integració de l’alumne en el grup, a més a més d’iniciar-lo en diferents modalitats esportives segons els objectius fixats per l’àrea d’educació física.

Totes les sessions estan planificades i programades per a dur a terme una progressió ordenada i eficaç dels diferents continguts esportius.

Jornades esportives

A L’HNord, oferim serveis específics per a que les escoles puguin gaudir de totes les comoditats practicant l’esport.

El Complex disposa de instal·lacions i de personal qualificat per a la celebració de Torneigs, Activitats Promocionals, Jornades Esportives, Campionats, etc.

Varis són els centres de primària i secundària que celebren les seves activitats esportives i socials en les nostres instal·lacions, amb la finalitat d’obtenir tots els aspectes positius que els proporciona la pràctica de l’esport.

Tots els serveis poden anar acompanyats d’un bufet, un menjar, aperitius, etc, aprofitant el nostre complet servei de Restaurant.

Campus Esportiu

Eucagest, S. L. dóna l’oportunitat d’organitzar i coordinar a un centre escolar el Campus Esportiu d’Estiu.

Cada any, diferents centres de primària i secundària realitzen el Campus d’Estiu en les nostres instal·lacions. Considerem que tant els horaris com la programació i organització esportiva són aspectes dinàmics, és per això que estem preparats per adaptar-nos a tot tipus de pràctiques esportives sol·licitades pels centres escolars.

Aquest servei per a escoles està disponible des del mes de Juny fins l’ Agost.

Piscina d’Estiu

El Complex Esportiu L’HN disposa a les seves instal·lacions, d’una de les millors piscines de tot el Baix Llobregat. Aquesta és ideal per a dur a terme activitats lúdico – recreatives en el medi aquàtic durant l’etapa de primària i secundària. A més a més, està vigilada de forma continua per personal de socorrisme i la seva profunditat màxima és de 1,60 metres.