Qui som?

EUCAGEST, S.L. és una empresa pionera en participar en concursos de disseny, construcció i gestió de instal·lacions esportives, a més a més de ser de les poques que inverteix capital totalment privat en propietats esportives públiques. Fundada el 17 d’octubre de 1990, ha gestionat fins ara les instal·lacions Esportives de Marina Besos, a Sant Adrià del Besòs, entre els anys 1992  i 1997. L’Hospitalet Nord, a Hospitalet de Llobregat, des del 1994 fins l’actualitat, i el Complex Esportiu Municipal de Deltebre, al Delta de l’Ebre, entre els anys 2002 i 2007.

El nostre objectiu és fer arribar els beneficis de l’esport a la població i afegir valor a les infraestructures esportives dels municipis. Les pràctiques esportives ens fan sentir més actius, més saludables i ens proporcionen qualitat de vida.

Volem apropar l’esport a tot tipus d’usuaris, assessorant de forma individual i personalitzada, a través d’unes instal·lacions i serveis de qualitat, per poder acompanyar-los amb garanties d’èxit, al llarg de la seva estància en els nostres centres.

En els darrers anys, col·laborem de forma directe o a través d’acords i convenis amb diferents organitzacions i entitats, orientades a la divulgació esportiva en centres educatius, en la formació de nous professionals del món esportiu en tots els seus àmbits i en facilitar la inclusió en l’esport a centres d’educació especial tant infantil com per edats adultes.

Ens mou la il·lusió per l’esport i les persones

Vinils_Porta_Furgoneta